Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

4. 7. Гостьова книга

Гостьова книга — засіб спілкування відвідувачів певно­го (визначенного) сайта між собою. Гарний тон спілкування в гостьовій книзі — сказати «дякую» творцям сайта, поскар­житися на помилки, порадити що-небудь змінити. Вітаються

6 Конференції USENET бурхливо розвивалися ще до появи WWW, але за­раз вони, на жаль, привертають все менше і менше користувачів. Перш за все це було викликано тим, що на одне дійсне корисне повідомлення по темі доводиться декілька листів з рекламою. Хоча можна знайти декількох груп, участь в яких може бути корисною.

будь-які репліки або відгуки про розміщені матеріали. Єдина вимога — дотримуватися етики спілкування, здорового глуз­ду і використовувати мову, близьку до літературної.

Жодних проблем з отриманням «гостьової книги» не ви­никне у власників сайтів, розташованих на серверах «безко­штовного хостингу». Будь-який з таких серверів допоможе оснастити «домашню сторінку» не тільки «гостьовою кни­гою», але і рядом інших корисних доповнень — форумом або навіть ЧАТом.

Якщо ж з яких-небудь причин «рідний сервер» не в змозі надати таку послугу, то ніколи не пізно звернутися до неза­лежних постачальників. Найпростіше — набрати в адресно­му рядку браузера адресу і опинитися на найпопулярнішому «гостьовому сервісі».

Хоча популярність ця в першу чергу обумовлена вдалою назвою, самі ж гостьові книги, що надаються серверами, жодних особливих талантів не демонструють. Основним мінусом гостьових книг є розтягнуте в часі спілкування. Та і активність досить низька: іноді створюється враження, що розмовляєш із самим собою.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+