Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

5. ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР

Функціонування - це динамічний, часом непередбачений для бізне­су процес, що характеризується пошуком нового, відмовою від за­старілих стереотипів, догм.

У відносинах бізнесу беруть участь підприємці, споживачі, наймані працівники, держава У кожного свої функції, своя технологія вироб­ництва Так, наймані працівники, як суб'єкти бізнесу, зайняті випу­ском продукції або наданням послуг - це їх основна функція, вироб­нича діяльність. Споживачі мають власний технологічний механізм по­шуку товарів, послуг. Для держави виробничою діяльністю є процеси регулювання економіки, у тому числі бізнесу. Функції підприємця -організація та управління створеними структурами.

Тільки в індивідуальному, малому бізнесі функції власника, вироб­ника та керуючого можуть поєднуватися. В корпоративному бізнесі, що грунтується на партнерстві, колективній власності, виробнича ді­яльність чітко деференційована Отже, виробництво технологічно в усіх різне. Тому ми не розглядаємо виробництво в окремих галузях (машинобудуванні, будівництві, торгівлі, фінансах). Ці питання бізнесу вивчають інші науки. Наше завдання зосередити увагу на вироб­ничій діяльності підприємницьких структур з погляду економіки, тобто відносин організації та функціонування власної справи, бізнесу, і тут є багато спільного, типового для функціонування підприємств бізнесу.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+

5. ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМНИЦЬКИХ СТРУКТУР