Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

ЗАКЛЮЧНЕ СЛОВО

Гостинність — одне з головних та фундаментальних понять людської цивілізації. Людині завжди було непросто виживати на планеті. Для того, щоб жити повноцінним життям, кожний з нас час від часу залишає місце свого постійного перебування. Якщо час відсутності розтягується на дні, тижні, місяці, кожний з нас потребує підтримки і допомоги незнайомих людей. І так само, ми надаємо підтримку і допомогу тим, хто приїжджає до нас в гості.

Гостинність у сфері сільського зеленого туризму — це все те, що створює у гостя уявлення про Вашу гостинну садибу як про одне з кращих у світі місць для відпочинку.

Необхідно завжди пам'ятати про те, що Ваша садиба надає по­слуги, які дуже схожі з тими, які пропонують клієнтам конкурен­ти: готелі, туристичні комплекси тощо.

Що є головною Вашою перевагою над конкурентами? Люди, які надають гостям гостинність, а не наймані працівники, які надають сервіс клієнту.

Коли надаєте сервіс клієнту, то даєте йому лише те, що він вимагає і про що просить. Коли ж Ви надаєте гостю гостинність, то запитуєте його про те, що можете для нього зробити, і робите це.

Важливо пам'ятати, що гість — це найважливіша постать у Ва­шому бізнесі. Постійно дотримуйтеся у своїй роботі викладених нижче тез і успіх завжди буде на Вашій стороні.

Гість не залежить від Вас, але Ви залежите від нього.

Гість — не перешкода Вашій роботі, а головний її зміст і мета.

Ви не робите милість, обслуговуючи його, а Гість робить Вам послугу, коли надає можливість обслужити його.

Гість — не сторонній, він — справжня частина Вашого підприє­мства.

Гість — це не той, з ким сперечаються, і чий рівень інтелекту вимірюють. Ще не було такої людини, яка б виграла суперечку з гостем або клієнтом.

Гість — це той, хто висловлює Вам свої побажання.

Ваше завдання — виконати ці побажання з користю для нього і для Вас!

Вищою метою Вашої ділової активності у сфері гостинності і запорукою Вашого успіху є, насамперед, задоволення потреб гос­тей, і тільки потім — збільшення власних доходів.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+