Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

13. Засоби та організація зв’язку в артилерійських підрозділах

В умовах сучасного бою зв’язок повинен мати високу надійність, мобільність і перешкодозахищеність. Ці показники засобів зв’язку забезпечують безперервне управління частинами і підрозділами за будь-яких змін бойової обстановки.

З надходженням у війська широкодіапазонних радіостанцій Р-123М, Р-173, Р-159, Р-107М значно розширюються можливості забезпечення радіозв’язку в артилерійських підрозділах, особливо щодо підтримки взаємодії з іншими родами військ. Велика вихідна потужність радіостанцій Р-123М і Р-173 дозволяє командиру керувати підрозділами в умовах створення радіоперешкод з боку противника.

У даному розділі розглянемо призначення, тактико-технічні характеристики, загальну будову і порядок експлуатації радіозасобів командирських машин управління, відмінне знання яких дозволить командиру артилерійського підрозділу організувати безперервне управління вогнем і маневром при високих темпах ведення бойових дій, тривалому перебуванні командира під час руху, в умовах активних радіоперешкод з боку противника і при застосуванні ним високоточної зброї.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+

13. Засоби та організація зв’язку в артилерійських підрозділах