Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

4. 1. Електронна пошта

Велика частина користувачів, котрі проводять в Інтернеті багато часу, сприймають електронну пошту як щось дуже при­родне. Вони вже перестали дивуватися такому чарівництву, як електронна пошта, що переносить повідомлення за долі секун­ди на край світа і яка у свій час дала імпульс створенню мережі.

Сьогодні електронна пошта є найбільш універсальною і популярною послугою для користувачів Інтернету у всіх сферах діяльності.

Електронною поштою можна надсилати не тільки пись­мові повідомлення, але і графічні документи, аудіо, відео­файли, програми. Багато хто з користувачів навіть не уявляє справжніх можливостей електронної пошти. Ця технологія весь час розвивається, трансформується. Існують різні паке­ти електронної пошти, що дозволяють значно розширити її можливості. Сьогодні рідко зустрічається «візитка» без поля E-mail (вимовляється «е-майл» або «и-мэйл», кому як більше подобаєтся, скорочення від Electronic Mail).

Зручність використання і швидкість доставки повідом­лення — два головні козирі, які дозволили цьому сервісу Інтернет перемогти «паперову пошту».
Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+