Бібліотека Букліб працює за підтримки агентства Magistr.ua

2. Організація, озброєння і техніка підрозділів

Протягом останніх років відбулися якісні зміни в усіх основних галузях військової справи: озброєнні, організації, методах навчання й виховання особового складу.

Характер сучасного бою потребує від офіцерів усіх родів військ, зокрема офіцерів-артилеристів, широкого оперативного і тактичного світогляду.

В умовах ведення бойових дій у високих темпах, при великій глибині бойових завдань, швидких змінах обстановки на полі бою, самостійних діях підрозділів значно зростає роль артилерії і ракетних військ у вогневому ураженні противника.

Планування і здійснення вогневого ураження противника в інтересах загальновійськових частин і підрозділів у сучасному бою ускладнилися. Це пов’язано з високою маневреністю військ, швидкістю, з якою розгортаються бойові дії, розосередженням бойових порядків по фронту та вглибину, різкими змінами в обстановці та ін.

Знання загальної організаційної структури механізованої (танкової) бригади дає нам уявлення про їх кількісний і якісний склад, про бойові можливості загальновійськових підрозділів і завдання, які вони можуть виконувати в бою.

Magistr.ua
Дізнайся вартість написання своєї роботи
Кількість сторінок:
-
+
Термін виконання:
-
днів
+

2. Організація, озброєння і техніка підрозділів